6 Aralık 2014 Cumartesi

Bir kadın evlenmeden önce cinsel ilişkiye girip tecrübe edinmeli midir?


Bana sorarsanız tabii ben en az üç nesildir büyük şehirliyim, köylüler ve kasabalıların adetleri hakkında bir şey söyleyemem ama bizim bile büyük şehirlerimizde bu ilkel tabu yıkılmaya yüz tutmuş durumda. 

Kadın bildiğimiz üzere inatçı bir türdür. Bence bakire alan başına dert de alır. Hatun sürekli onu yapmam, böyle durmam gibi itirazlarda bulunacaktır. Ona istediğinizi öğretmeniz yıllarınızı alacak ve bol bol sinirinize mal olacaktır. Onun yerine erkeğine zevk vermek isteyen ve nasıl zevk vereceğini bilen, tabularından arınmış kendini tamamen teslim edebilen bir kadın tercihim olur. Kaldı ki cinsel ilişki karşılıklı bir eylem olduğundan zevk almasını bilen bir kadın, oram acıdı, buram ağrıdı diyene göre çok daha fazla zevk verir. 

Tabii penisi küçük erkeklerin kadın tarafından küçük görülerek psikolojik hadım edilme korkusunu zaten üstat Freud zamanında oldukça incelemiş. Bu tür erkekler anal fallik dönemlerinde kaldıklarından büyüyemezler tabii penisleri de öyle olur. Tabii ki bu tür kişiler mutlaka bakire kadın isterler ki psikolojileri bozulmasın. Bakire kadın onlar için normal boyutta pipi görmemiş kadın anlamına gelir, onu kolayca kendilerinin normal olduğuna inandırabileceklerini düşünürler. Sonuçta bir çok yurttaşımızın dediği gibi kadın ve erkek eşit değil, kadında cinsel organ küçük olunca makbul olurken erkekte durum tam tersi oluyor. 

Çevrenize bir bakın anal fallik döneminde kalmış bütün erkekler bıyık bırakır ve olduklarından erkeksi görünmeye çalışırlar, alfa olmaya özenen şempanzeler gibi sağa sola yalpalayarak yürürler. Kadına, kıza laf atarlar, uzun saçlı erkeklere gay muamelesi çekerler, evde karılarını döverler hatta bıçaklar öldürürler. Bunların tümünün tek bir sebebi vardır o da 3-5 santimlik farklarıdır. 

Sayın küçük pipili arkadaşlar biliyorum bu satırları okudukça hem hiddetleniyorsunuz hem de içiniz içinizi yiyor. Bence önce psikoloğun yolunu tutun ve sizi beş yaşınızdan beri saplanıp kalmış olduğunuz anal fallik döneminizden bir kere çıkartsın. Ardından da kafanıza sokun ki kadınlar için pipinizin boyutu o kadar da önemli değil. Hele evlendiğinizde pipiye gelene kadar önce cüzdanınıza, ardından yüreğinize bakacaklar. En son pipi geliyor. 

Lütfen saygıdeğer küçük pipili İnploid kardeşlerim "beğenmedim"e içinizde pipi boyutunuza ters orantılı olarak büyümüş olan hiddetinizle değil de pipinizin boyutuyla orantılı bir şiddetle tıklayın, yani hafifçe okşarcasına :)

bkz: küçük penis sendromu : inploid.com/t/bekareti-onemser-misiniz/2...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder