7 Aralık 2014 Pazar

Bir kadını ikna etmek için, önce onu tanımak mı gerekir? Yoksa anlamak mı?

Kadınlar hassas canlılardır, kendilerine genetik olarak gereken eşi anında hisseder ve kendileri zaten ilk birkaç saniye belki de dakikalarda seçerler. Bir kadın size kendisini ikna etme şansı veriyormuş gibi görünüyorsa zaten sizi seçmiştir sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyordur. Tabii diğer bir ihtimal de söz konusu, kadın moralini yükseltmek istiyordur ve sadece sizin ikna çabalarınızda yapacağınız iltifatlar için size o şansı veriyordur. Yani sizi seçmemiştir. Bir kadının bütün gece uğraşmanıza rağmen sizi seçmediğini düşünüp gecenin sonunda büyük bir sürprizle karşılaşabileceğiniz gibi tam tersi de mümkündür. 

Kadının kararında bilinçli olarak herhangi bir etkiniz olmaz, olamaz. O nedenle konumunuzu güçlendirmeye bakmalısınız, uzun süreli bir çaba gerektirir ama meyveleri de tatlıdır. 

Öncelikle çok para kazanan erkek %90 çok şanslıdır, para, başarı ve güç demektir, kadınlar sever. 

Bol okuyup bilgi ve kültürünüzü arttırmalısınız, kadınlar zaten hem daha zekilerdir hem de daha çok okurlar, eksik kalırsanız sizi seçmezler. 

Kadınlar bol maddiyat düşünmelerine rağmen sanatı da anlayacak inceliğe sahiplerdir, severler de. Sanat konusunda herhangi bir potansiyeliniz varsa onu da güçlendirmelisiniz. Bu bir enstrüman çalmaktan (ki en çok elektro gitar çalanları severler ☺) bolca sanatsal film yönetmeni ezberlemeye kadar geniş bir yelpazedir. Tutabiliyorsanız bir ucundan tutmalısınız. 

Dış görünüşünüze önem vermelisiniz, kimse çirkin ve bakımsız bir insanla olmak istemez. 

Özgüveninizi nasıl beceriyorsanız önemsiz, güçlü tutmalısınız, bu arada kendini beğenmişliğe kaçmamalısınız, hatalarınız kadının gözünden kaçmaz, incitmemek için gülmez ama içinde kahkaha selleri boşalıyor olabilir. 

Bunlar ilk anda beğenilmenizi sağlar ama yine de kadın genetik olarak eş seçebileceği adamla olacaktır. Kadını tanımanız zaten o kendini açmadıkça imkansızdır, güzel bir canlıya bakarsınız, izniniz yoksa ancak o kadar tanıyabilirsiniz. Tanımanıza izin vermişse zaten ikna etmenize de gerek kalmaz.

Anlamak konusu ise çok derin bir konu, anlamak için önce şu özet olan kitabın özet olmayan versiyonunu hatmetmelisiniz:

Kadınlar

Anlamak konusuna çok takmayın, kadınlar da aslında hepsi özgün olduklarından birbirlerini anlamazlar. Şöyle de düşünebilirsiniz dünyada 8 milyar insan varsa cinsiyetleri şöyledir Erkek, Gey, Kadın No1, kadın No2, kadın No3 ................kadın No3 999 999 998, kadın No3 999 999 999, kadın No4 000 000 000. yani dünyada insanlar arasında 4 000 000 002 adet cinsiyet vardır 4 milyar cinsiyeti sadece kadınlar oluşturur. ☺ Eğer anladığını düşünen erkek varsa bilin ki kadını onu o şekilde manipule ediyor adam kadını anladığını zannediyordur...

Aslında söylenebilecek tek lafı çok uzattım:

İkna edemezsiniz, ikna etmeyi unutun, seçilirseniz alınırsınız, seçilmezseniz avucunuzu yalarsınız.

Cinsdeşlerime sepetsiz günler dilerim ☺

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder