22 Aralık 2014 Pazartesi

Kadına yönelik şiddeti tetikleyen durumlar nelerdir?

  1. Öfke yönetiminden bihaber millet. Dünyada temel olarak iki halk cinnet geçirir; Avrupa'nın genetik çöpü olan Amerikalılar ve Türkler. Cinnet saygı duyulan bir davranış biçimi olduğu sürece hem kadına hem de erkeğe yönelik şiddet olacaktır.
  2. İslamiyet, hatta tüm semavi dinler kadını Adem'in kaburgasından oluşturup ikinci sınıf vatandaş konumuna sokar. Kadınlar bunu kaldırmaya alışamadıkları (ben de olsam alışmam) sürece sofu toplumlarda kadına yönelik şiddet sürecektir.
  3. İslamiyet ve diğer semavi dinler cinselliği mümkün mertebe kısıtlar. Cinsel açlık sürdüğü sürece şiddet de devam edecektir.
  4. Agresif bir milletimiz var, bıçak kınına kanlanmadan sokulmaz, mümkün olan her an kavga etmeyi, insan bıçaklamayı, ya da kurşunlamayı seven millet kadınlar için de istisna yapmıyor.
  5. IŞİD'in yaptıklarını normal bulan insanlar yaşıyor bu ülkede, CB bile en az 6 ay sonra yarım ağızla terör örgütü demeyi kabul etti. Mezhep için kafa kesmeyi onaylayan Müslüman kadını dövmüş çok mu...
  6. Nisa suresi var. Bu sitenin Müslümanları ne derse desin tüm tefsirlerde kadını dövmek gerektiği yazıyor.
  7. 9-14 yaş arası çocukları yatağına alan din ve devlet büyükleri var (bu durumda büyüklük tabii ki tartışılır) koskoca adamın çocukla anlaşamayıp onu dövmesi, öldürmesi hele yurdum ahval ve şeraiti altında çok normal.
  8. Karısını öldüren cinnet geçirdim ya da namusumu lekeledi diyerek işten sıyrılıyor, kadına şiddet devlet eliyle teşvik ediliyor. Döven, tecavüz eden, yaralayan ve öldüren orantılı ceza almalı. Polis döven 7 seneyle yargılanıyor, kadın döven de aynı olmalı. Tecavüz genellikle tamamen cezasız kalıyor, en az dayak kadar cezası olmalı, hatta 3 sene de benden üstüne olsun. Yaralayan ve öldüren konularına gelince. Bir polisi yaralarsanız 15 öldürürseniz 25 senenin altında yargılanmazsınız, kadınlar hatta erkekler için de aynı olmalı hatta daha da fazla olmalı, sonuçta yaralanan ya da öldürülenler polis gibi silah da taşımıyor. Kadın daha güçsüz olduğu için bir üçer yıl da üstüne eklenmeli.
  9. Kadınların da çocuklarını kendilerine saygılı yetiştirdiklerinden şüpheliyim.
  10. Kadınlarımız gururlu, inatçı, dik başlı (olmasınlar mı, olsunlar tabii, yani gurur tamam da çok inatçı ve dikbaşlı da olmalarına gerek yok aslında, yani sadece benim açımdan, hiç olmasınlar demiyorum ama azının karar çoğunun zarar olduğunu da unutmasınlar) bu durumu kaldıramayan taşra erkeği karısını dövüyor öldürüyor.
  11. Cinsellik tabu olduğundan dolayı kadınlarımız sevişmeden bihaberler, yatağa sırt üstü yatıp bacaklarını açmanın her şey olduğunu düşünüyorlar. Zaten vermek diye bir laf var dilimizde, paylaşmanın, sevişmenin tam zıddı. Tatmin olamayan erkek şiddet eğiliminde oluyor. Bu arada cinselliği tabu yapıp veren kadının kendini aşırı değerli hissetmesini ve erkek için hiçbir cinsel girişimde bulunmamasını sağlayan yine erkekler... Yani bu bile şiddeti haklı çıkartamıyor... Kendin ettin, kendin buldun oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder